Despre mine

poza profil2Numele meu este Lidia Râmniceanu și sunt arhitect de design interior. În septembrie 2016, după  terminarea concediul de maternitate si crestere al copilului am decis să scriu despre interioare destinate copiilor și familiilor cu copii. Copii merită o cameră frumoasă, dar mai ales o cameră funcțională care să fie la scara lor (atât obiectele cât și mobilierul să fie pe măsura lor) sau de ce nu, “să crească” împreună cu ei.

Amintirile se formează din copilarie, iar imaginile despre locul în care am trăit și am crescut se întipăresc în memoria noastră pentru totdeauna.

Petrecând timp alături de fiica mea, am realizat că obiceiurile bune se formează din copilarie, de aceea consider un lucru important ca la sfarșitul zilei în cameră să fie ordine (asta nu înseamnă că se păstrează și în timpul zilei…un copil este creativ, inventiv, curios și e normal să fie așa). Ordinea vine din design și proiectare ergonomică. Când fiecare lucru își are locul lui este imposibil să se creeze haos.  În acest blog doresc să vă împărtășesc  cunoștintele mele despre designul camerelor pentru copii, dar și idei care să vă inspire.